Category Archives: Media Video’s

Hier staan alle video’s van OBS de Tweemaster.

Sneeuwballenpauze in groepi6

Het komt niet veel voor: sneeuwballen gooien in de pauze. En dan is er ook nog een grasveld … eh … sneeuwveld in de buurt!


Surprises in Groepi6

Prachtig waren ze, de surprises in groep 6. De kids hebben erg goed hun best gedaan.


Pietendag in groep1/2 (GD)

Wat een vrolijke boel afgelopen vrijdag in groep 1/2. Er waren vandaag allemaal pietjes en sinten in de klas. We zijn de ochtend gestart met het spelen van de pietenrace. Hulpmoeders bedankt voor jullie hulp. Daarna was het tijd om naar de aula te gaan. De witte piet was er al, maar waar bleef Sinterklaas ?                
Lees Meer »


Samenwerken in groep 3, NP

Samenwerken staat hoog in het vaandel op onze school. Ook in groep 3 kunnen ze er wat van!!! Tijdens het aanleren van de letter ‘z’ mochten de leerlingen in tweetallen zoveel mogelijk woorden met die letter opschrijven. Ze mochten hiervoor hun klikklakboekje gebruiken, maar er werden veel woorden zelf verzonnen. Knap hoor!   Wat ze ook goed kunnen is elkaar een dictee geven! De
Lees Meer »


thema herfst bij de kleuters op de GD

Het griezelen zit er weer bijna op! Er is weer hard gewerkt door de kinderen. Knutselen over de Gruffalo, tellen met kastanjes, wegen met eikeltjes, griezelen met schrijfoefeningen, stempelen van woorden, voelen in de voelhoek en natuurlijk nog veel meer. Ook hebben we mogen luisteren naar het prentenboek, Alles is donker, van schrijfster Janna de Lathouder. Wat een spannend verhaal!