Klassennieuws groep 8

De kinderen van groep 8 zijn heel hard aan het werk gegaan dit schooljaar. Gelukkig kunnen de kinderen gewoon nog steeds op school les krijgen. Als ze thuis zitten, vanwege corona binnen het gezin, kunnen de kinderen altijd hun schoolwerk blijven maken. Ze zijn inmiddels zó kundig geworden met Google Classroom, dat ze hier alle schooltaken kunnen vinden die hun klasgenootjes maken op school.
Vandaag hebben de kinderen een Zweeds renspel gedaan op het schoolplein. Daarbij oefenen ze taal in een spelvorm waarbij ze heerlijk moeten bewegen én samenwerken. Kaartjes met taalvragen hangen kriskras op het schoolplein. De kinderen moeten de vragen beantwoorden op hun antwoordkaart. Wie heeft alle vragen als eerste goed beantwoord?
12 November staat de informatieavond gepland voor de ouders over het voortgezet onderwijs. Want onze kanjers zullen een keuze voor een vervolgschool moeten gaan maken. De VO-gidsen liggen ook klaar om uitgedeeld te worden. Een spannende en leuke tijd breekt aan waarbij ook de leerlingen de VO-scholen in kleine groepjes mogen gaan bezoeken.
Groetjes van juf Claudia en juf Hester.
 

Comments are closed.