Klassennieuws gr.7 GD #10

Beste Ouders,

Wij zijn alweer toe aan klassennieuws nummer 10! Veel leesplezier gewenst.

Belangrijke data:

5 februari:       Toets Brandaan thema 2

8 februari:       Huiswerk inleveren

Voor 8 februari:  een oude sok en krant meenemen

11 februari:     Toets taal woordenschat

11 februari:     Naar voorstelling “The Match”  FIETS MEE!

18 februari:    Toets spelling woorden en werkwoorden thema 5

Mededelingen:

Cito

Op het laatste deel van rekenen na zijn de cito toetsen afgelopen. De kinderen hebben heel hard gewerkt om alles zo goed mogelijk te doen. Nu de taak aan de juffen om alles te verwerken. De uitslagen van de cito toetsen vindt u terug op het rapport van uw kind. Wij geven tijdens de rapportgesprekken hier graag uitleg over.

Verkeersexamen

Het is best nog vroeg maar in de eerste week van april vindt het verkeersexamen plaats. Wij oefenen hier al voor op school maar nu is er ook een gratis app waarmee uw kind(eren) ook thuis de veiligheid in het verkeer goed kan oefenen: Wheeliepop (te downloaden in de app store of google play). Ook start Nickelodeon vanaf 3 maart met “De grote verkeersquiz”. Leerzaam en een leuke voorbereiding op het verkeersexamen.

Meer informatie volgt nog t.z.t.

Voorstelling “The Match”

Wij gaan zoals al eerder vermeld naar de voorstelling in Floralis “The Match”. Vergeet u niet dat uw kind op de fiets moet komen die dag? Bedankt voor de aanmelding van 3 hulpmoeder die ons veilig van en naar Floralis gaan laten fietsen. Wij vertrekken om 13.00 uur vanaf het schoolplein en zullen voor 15.00 uur weer terug zijn.

Schoolarts

Op 20 en 22 februari zal de schoolarts een bezoek brengen aan groep 7. Uw kind krijgt hiervoor een vragenlijst mee naar huis die u kunt invullen. Deze lijst moet in bijgeleverde envelop weer terug naar school op 15 februari.

U hoeft als ouder niet aanwezig te zijn tijdens het bezoek aan de schoolarts.

Wij gaan ervan uit dat u weer helemaal op de hoogte bent van wat er zich afspeelt in onze leuke groep 7! Wij horen het graag als u nog vragen voor ons heeft.

Met vriendelijke groet,

Juf Barbara en juf Hester

 

 

 

Comments are closed.