klassennieuws gr 1-2 NP # 4

Na de kerstvakantie  zijn we van start gegaan met het kleuterpleinproject ; “gezondheid”. Met een doktersspreekkamerhoek, wachtkamer en apotheek hebben de kleuters zich goed kunnen vermaken en werden de rollen van  dokter, zuster en patient goed  gespeeld. We hebben de kinderen gemeten en gewogen en veel nieuwe woorden geleerd. Ook  het bezoek aan ” de poppendokter” in de doktershoek met je eigen pop of knuffel was een groot succes , met dank aan de oma van een van onze kleuters. Alle poppen en knuffels zijn nu een stuk gezonder en fitter!

Volgende week  is  er een nieuw kleuterpleinthema : “machines ” tot de krokusvakantie.

De ” werkjes”van het vorige thema liggen in de postvakjes , wilt u deze leeghalen en meenemen?? Om het gebruik van de tablets en chromebooks in onze klas te optimaliseren , willen we u vragen een kinderkoptelefoon voor u kleuter, voorzien van naam mee te geven.

We zijn blij met alle nieuwe instromers en wenners : Welkom in onze groep ! Ook zijn we  bezig om een goede oplossing  te vinden voor de grootte van onze kleutergroep. Zodra er meer bekend zal zijn hierover, krijgt u  zo spoedig mogelijk bericht!

Belangrijke datums:

di 5 februari ; voorstelling in het “Poelhuys”; met dank aan de chauffeurs/begeleiders die zich hebben aangemeld!

do 21 februari ;oudergesprekken groep 2 over de cito.

za 23 februari tot en met ma 4 maart ; krokusvakantie.

di 5 maart tot en met  vr 22 maart; schoolbreed project : “de ruimte”

woe 13 maart ; bezoek aan “Space Expo”  U kunt met ons mee als chauffeur/ begeleider, zie onze inschrijflijst op de klassendeur , zodra we weten hoe laat we vertrekken…..


 

Comments are closed.