Klassennieuws GD4 #9

Beste ouders van de leerlingen uit groep 4,

We zijn aangekomen bij de laatste editie van het klassennieuws van groep 4.  In deze nieuwsflits vindt u de belangrijkste data, mededelingen en leuke activiteiten van de afgelopen en aankomende periode.

Veel leesplezier!

Juf Jessica en juf Tanja

Belangrijke data:

Maandag 17 juni Schoolreis!
Maandag 24 juni Rekentoets blok 3B
Vrijdag 5 juli Zomerrapport mee naar huis
Dinsdag 9 juli Rapportgesprekken
Donderdag 11 juli Rapportgesprekken
Vrijdag 12 juli Zomerfeest!!
Vrijdag 19 juli Laatste schooldag

 

Juffendag

Wat hebben wij prachtige cadeau’s, kaartjes en tekeningen gekregen van de kinderen. Bedankt daarvoor! Het was erg gezellig en gelukkig zonnige dag in de speeltuin. De ouders die ons hebben gebracht en gehaald; hartelijk bedankt voor jullie hulp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rapporten

We hebben nog niet alle rapporten terug gekregen op school. Op het bord staat welke kinderen hun rapport nog moeten inleveren. Lever het rapport zo snel mogelijk in!

Rapportgesprekken

Op dinsdag 9 en donderdag 11 juli zijn er weer rapportgesprekken. Als u het rapport heeft gekregen, kunt u zich inschrijven via Parro. Meer informatie volgt nog.

Schoolreis

Op maandag 17 juni gaan wij met (bijna) de hele Tweemaster op schoolreisje naar Duinrell. De kinderen hebben met elkaar groepjes gemaakt. In de groepjes lopen we door het park en mogen we in alle attracties! We vertrekken met de bus om 9:15 en verwachten rond 16:00 weer op school te zijn. De kinderen moeten hun Tweemaster t-shirt aan, dan zijn we goed herkenbaar.

Wij hebben er heel veel zin in!

 

 

 

 

 

 

Cito-toetsen

De laatste Cito’s worden deze week afgenomen. Het was best weer een klus, maar we zijn trots op alle kinderen die allemaal hard hebben gewerkt, wat een kanjers!

We hebben Cito’s afgenomen op het gebied van rekenen, spelling, begrijpend lezen en technisch lezen (Avi en Drie Minuten Toets).

 

Tafels oefenen

De tafels blijven oefenen blijft belangrijk. De tafel van 1 tot en met 6 en 10 moeten de kinderen op dit moment geautomatiseerd hebben. Er zijn hiervoor ook leuke spelletjes te vinden op het internet. Aanstaande woensdag 19 juni hebben de kinderen een tafeltoets van deze tafels. 

Zomerfeest

Op vrijdag 12 juli is het zomerfeest. Uw oudste kind heeft deze week een brief mee naar huis gekregen over het zomerfeest. Dit jaar hebben we een vossenjacht, spellen op het plein, een disco en een spectaculair rad van fortuin. Er worden mooie prijzen verloot, zoals een goed gevulde én gepersonaliseerde snoeppot, vrijkaartjes voor de bioscoop en nog veel meer! In de klas hebben we het al kort gehad over het eindfeest en de meeste kinderen zijn erg enthousiast. Het zomerfeest is dit jaar op locatie Nassaupark. Iedereen is welkom, we zien u graag verschijnen op ons zomerfeest!

 

Comments are closed.