Kerstactiviteiten

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vanaf 11 december stonden er leuke kerstactiviteiten centraal:

De kinderen mochten in hun onesie met knuffel en kussen naar school komen. De kinderen werden voorgelezen door de leerkracht of door opa’s/oma’s/vaders/moeders. Wat was het fijn om te luisteren naar de mooie verhalen in combinatie met de mooie versieringen en lichtjes in de klas.

Voor het kerstdiner op donderdag 19 december kunt u genieten van het kerstkoor dat mooie liederen voor jullie gaat zingen. Het kerstkoor staat op het plein. Wat een mooie, grote groep kinderen doen er weer enthousiast mee!

In de klas werden ook lampionnen geknutseld. De lampionnen kunt u bewonderen na het kerstdiner. Dan komen de kinderen naar buiten met hun geknutselde lampion en vormen de kinderen een mooi geheel met hun lichtjes.

Naast de verplichte lampionnen,heeft u ook kunnen genieten van de verlichte kerstboom op het plein. Wat was het gezellig en sfeervol op het plein.

Ook hebben alle groepen kerststukjes gemaakt. De kinderen hadden van tevoren bekeken hoe een kerststukje opgebouwd wordt. Na het groen het stukje helemaal af gemaakt met de accesoires. Dank aan de hulpouders, kinderen en hoveniersbedrijf Vertuin voor het groen!

Wij kijken uit naar een gezellig en fijn kerstdiner.

 

Groet, Team Daltonschool De Tweemaster

 

Comments are closed.