Kerstactiviteiten

Beste ouder(s)/verzorger(s)/geïnteresseerden,

Vanaf vorige week(12-12) hebben we leuke kerstactiviteiten gedaan met de groepen. Ook groepsdoorbroken. Wat fijn om te zien dat de oudere kinderen de jonge kinderen zo goed en fijn helpen. Hieronder een kleine impressie van deze dagen.

Glazen potjes versieren

Groepsdoorbroken hebben we glazen potjes versierd met vliegerpapier. De potjes zijn mooi geworden. Elk potje is weer anders. In het potje komt een nep waxinelichtje. Wat zal het gezellig staan tijdens het kerstdiner!

Gastles

Woensdag 14 december kwam er een ervaringsdeskundige langs die kwam vertellen over dak/thuisloos zijn. De kerstkaarten die de kinderen van locatie Gerard Doustraat gemaakt hebben, gaan ook naar een dak-en thuislozen instelling en een sociaal pension. Zo weten de kinderen beter waar hun kaart met kerstwens naartoe gaat. De kinderen vonden het erg interessant. 

Koekjes bakken

Maandag 19 december hebben de kinderen 2 koekjes gemaakt. 1 koekje mochten ze opeten tijdens de kerstfilm die op dinsdag 20-12 werd afgespeeld in de klas. Het andere koekje gaan we verkopen op het schoolplein bij het kopje/thee dat ouders kunnen nuttigen. Hiervoor vragen we ook een bedrag voor het goede doel. We hopen dat we een mooi bedrag voor de mensen op kunnen halen die het minder hebben dan wij. 

Hopelijk genieten jullie net zo van deze stukjes en foto’s dan de kinderen hebben genoten van de activiteiten!

Groet,

Team Daltonschool De Tweemaster

 

Comments are closed.