Category Archives: Groep 8 Nassaupark

Stormbaan Challenge

De leerlingen uit groep 7 en 8 van het NP waren vandaag uitgenodigd voor de Stormbaan Challenge. Twintig leerlingen deden mee en dat wilden de juffen wel eens zien! Wij zijn trots en vinden het erg leuk om te zien dat de leerlingen na schooltijd ook plezier hebben met elkaar! Hopelijk doen de volgende keer alle leerlingen mee, zodat we ook kans maken op het winnen van een
Lees Meer »


Halloween in groep 8NP

We hebben nogal wat organisatietalent in de groep en daarnaast is iedereen enthousiast te maken voor gezellige initiatieven:


2e Kamer

Wat een topdag in Den Haag! We zijn gestart met een democratisch spel in Madurodam. Wat hebben we een mooie “debaters” in huis. Daarna spannend in de tram naar het Binnenhof, door de beveiliging en de 2e Kamer in. Trots op de betrokkenheid van mijn groep! En heel dankbaar voor alle hulp van ouders en grootouders.


Doel Sint Maarten

Samen met locatie GD hebben de groepen 7 en 8 in korte tijd dit bedrag opgehaald. Via de ouders van Jop (onze oud-klasgenoot) komt het geld direct bij Seaside Park terecht. Deze mensen hebben hun woning en dierenverblijven zien verdwijnen. Ze werken met gehandicapte kinderen en gaan hun schouders er weer onder zetten. Elke hulp is welkom. Hun kind is nu een klasgenoot van
Lees Meer »


creatief en afwas in groep 8

            Creatief zijn we zeker, we hebben juist de mooiste portretten gemaakt met onze ‘ogen dicht’.  Echt waar. En na een gezellig theemomentje…..tja dan moet er ook worden afgewassen.


gymles groep 8

De organisatoren van groep 8 hebben zelf een gymles voorbereid, klaargezet en uitgelegd. Juf was erbij voor de eindverantwoording, maar hoefde ook deze keer alleen foto’s te maken. Geweldig; 10 tellen in de Rimboe met heel veel plezier en inzet. Trotse juf dus!    


Groep 8NP

Welkom op onze pagina, Groep 8 op het Nassaupark bestaat uit 26 leerlingen, dit jaar onder (bege)leiding van juf Willy Duineveld. Onze eerste dag mag, wat mij betreft, een teken zijn voor de rest van het schooljaar 2017-2018; een hele gezellige start met heerlijk gemotiveerde kids. We hebben er dus zin in en de rest volgt dan vanzelf. Wilt u mij bereiken per mail?
Lees Meer »