Category Archives: Actueel

Hieronder vindt u het laatste algemene nieuws van de OBS Tweemaster Lisse.

Opening watertappunt locatie GD

Beste ouder(s)/verzorger(s)/belangstellenden, Water drinken is gezond! We zijn dan ook erg blij dat woensdag 23 september  het watertappunt, locatie Gerard Doustraat geopend werd door wethouder Jeanet van der Laan. Er werden bidons uitgedeeld en een aantal kinderen mochten hun bidon al gaan vullen. We hopen dat er goed gebruik gemaakt gaat worden van het watertappunt! Er is ook een filmpje gemaakt van deze ochtend.
Lees Meer »


Thema supermarkt bij de kleuters

Ons winkel project is afgesloten, alle boodschappen zijn gedaan. Een tas vol folders, kortingen en kassabonnen. We ruimen weer op voor ons volgend project: de kinderboekenweek thema: RIDDERS. Groetjes van de kleuterjuffen


Verkeersles kleuters

Afgelopen vrijdag stevig geoefend met remmen, door zand ploegen, over een verkeersdrempel vliegen en wachten voor rood licht. Ook een cirkel fietsen op het grote plein was een hele tour. Alle kinderen zijn geslaagd en gingen met een mooie sticker naar huis. Hulp verkeersouders hartelijk dank voor uw duidelijke uitleg.    


Schoolbrengweek

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Maandag 14 september gaat de schoolbrengweek van start, dit duurt tot vrijdag 18 september. Doe je ook mee? Kom ook gezellig (en veilig) lopend of op de fiets naar school! Vanwege de corona-maatregelen helaas geen stempelen op het schoolplein, zelfstandig (dalton) thuis stempelen is ook fijn.


Weer naar school!

Beste ouder(s)/verzorgers en kinderen, De vakantie is weer voorbij. Hopelijk hebben jullie genoten en zijn jullie goed uitgerust. De klassen zijn gereed en we hebben zin om te starten met het nieuwe schooljaar. Veel plezier en groetjes van het team van Daltonschool De Tweemaster


Fijne vakantie!

Vanmiddag hebben we met elkaar het lied: 6 weken zonder jou van Kinderen voor Kinderen met elkaar gezongen en vervolgens met elkaar afgeteld. Na een bijzonder schooljaar willen we jullie een fijne vakantie toewensen. We zien jullie graag 31 augustus weer gezond en uitgerust op school terug. Groetjes, Team Daltonschool De Tweemaster.  


Wennen in groep 3

De kinderen van groep 2 hebben alvast mogen wennen in groep 3. Wat was het leuk en interessant. Zoem de bij staat centraal in de leesmethode. Maar zoem zegt oem…. Waar is de letter Z gebleven?      


Voorstelling kleuters

Groep 2 heeft gisteren een leuke voorstelling opgevoerd. Het ging over het thema: onder water. De kinderen hadden mooie liederen gezongen, gedanst en vertelt. De kinderen hebben de afgelopen weken ook over dit thema gewerkt. Groetjes van de juffen en de kinderen van groep 2.