Category Archives: Actueel

Hieronder vindt u het laatste algemene nieuws van de OBS Tweemaster Lisse.

NP 1/2 A lentewandeling op vrijdag 6 april

Vrijdag 6 april hebben we een lentewandeling gemaakt , georganiseerd door “de groene bol”  op het “landgoed Keukenhof ” . We hebben een film gezien over het verschil tussen bollen en knollen. Buiten mochten de kleuters opdrachten uitvoeren ; de plaatjes  van bol tot bloem op de juiste volgorde leggen, foto’s van lentebloemen neerleggen bij  de goede bloemen op pot en bollen en knollen sorteren.  
Lees Meer »


Van harte gefeliciteerd, geslaagd!

Alle leerlingen van groep 7 zijn dit jaar geslaagd voor hun verkeersexamen! Van harte gefeliciteerd!            


Gezocht nieuw lid voor de MR

Gezocht nieuw lid voor de MR


“Je bent welkom!”, woensdag 21 maart open huis

Woensdag 21 maart opent De Tweemaster haar deuren van 8.30-17.00 uur voor belangstellenden. Gedurende de dag kunt u een kijkje komen nemen in onze keuken. U bent van harte welkom!    


Wij staken op 12 december

Dinsdag 12 december is onze school gesloten in verband met de landelijke staking primair onderwijs.


Kerstkoor

Zing jij graag mee in ons kerstkoor op de avond van het kerstdiner? Kom vrijdag 8 december om 12.15 uur om je aan te melden en met elkaar kennis te maken! Je hoort op welke dagen er geoefend zal worden en welke liedjes we gaan zingen! GD: Juf Irosha en juf Ellen NP: Juf Willy en juf Lisette, we zien jullie graag in groep 7!
Lees Meer »


Zoekt u nog een leuke activiteit in de kerstvakantie?

  Misschien zijn de Winter Games van BroSports dan iets voor uw kind!    


Sinterklaas op bezoek.

Ook dit jaar liet Sint op 5 december op zich wachten. Na een aantal hulp Sinterklazen afgekeurd te hebben, kwam Sint eindelijk in een koets op het NP aan. Toen hij daar iedereen begroet had, moest hij natuurlijk ook nog naar de GD. In vliegende vaart werd hij daarheen gereden in een politieauto. Sneller kan haast niet. Ook daar had een hulp Sinterklaas zijn
Lees Meer »