Aanmelden schoolbasketbaltoernooi

Schoolbasketbaltoernooi voor groepen 5 t/m 8

De basketbalverenigingen uit Hillegom en Lisse organiseren ook dit jaar weer een 3 tegen 3 schoolbasketbaltoernooi voor leerlingen van de groepen 5 t/m 8. Het toernooi wordt gehouden op donderdag 27 december 2018 in sportcentrum ‘de Waterkanten’ in Lisse. (Sportlaan 21).

De teams moeten uit minimaal 3 en maximaal 5 kinderen bestaan en een begeleider hebben. Bij voorkeur wordt er gespeeld in mix-teams. Er wordt gespeeld in blokken van 2 à 3 uur, waarbij ze beginnen met groep 5 en eindigen met groep 8. De kosten voor deelname zijn slechts € 1,- per kind.

Inschrijven voor deelnemers online

Nieuw dit jaar is dat kinderen zich online kunnen aanmelden. Via onderstaande link kunt u uw kind aanmelden en aangeven of u als ouders wilt coachen.

Inschrijflink voor deelnemers

Eén week voor de kerstvakantie ontvangen wij het programmaboekje, zodat we deze kunnen doorsturen naar de coaches.

Extra trainingen voor het toernooi

Kinderen kunnen voorafgaand aan het toernooi 3 basketbaltrainingen 3 training volgen in Sportcentrum “de Waterkanten” tijdens het naschools sportaanbod! Maandag 3, 10 en 17 december van 15.45 – 17.00 uur aan de Sportlaan 21 in Lisse. Kosten bedragen € 2,50 per keer. Je kunt je van tevoren aanmelden via de website van de buurstsportcoach Lisse 

Wij zien graag jullie aanmeldingen tegemoet!

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar frank.thomas@tweemasterlisse.nl 

Met sportieve groeten,

Frank Thomas

Aad van Kasteren

Marissa Brinkhof

Lisette Zonneveld

 

Comments are closed.